!!! Támogassa a Térszínházat adója 1%-ával !!!
A kedvezményezett neve: TÉRSZÍNHÁZ EGYESÜLET
A kedvezményezett adószáma: 19637396-2-42
részletek
 • Shakespeare: Szentivánéji álom
  Szentivánéji Fesztivál – Nagyszalonta, 2017. 
  Fővédnök: Kövér László, a Magyar Országgyűlés elnöke
  Nagyszalonta Város és az Arany János Művelődési Egyesület felkérésére
  a budapesti Térszínház bemutatója
 • Bornemisza Péter: Magyar Elektra

  „Bornemisza Péter az ő víg kedvében…” A víg nem csupán azt jelenti, hogy mulatságos, jókedvű, derűs, hanem azt is, hogy vigasztaló. A vigasztalást a reformáció kezdetének ötszázadik évében a hitünket szolgáló reformátoroktól kapjuk. Ezért tűztük műsorra a Magyar Elektrát.

 • Weöres Sándor: A holdbeli csónakos

  Vitéz László a kiszolgált katona és felesége, Markotányos Rózsi történelmünk viharait idézve a mítikus őshazába vezetik a nézőt, hogy az ifjúság nagy kalandjáról, a szerelmesek bujdosásáról, hányattatásáról és egymásra találásáról meséljenek.

 • Moliére: Tartuffe

  Az érzések kuszasága és a szeretetnek álcázott önzés a társas színlelés förtelmes színterévé teszi Orgon otthonát. Ezt használja ki Tartuffe, az álszent. A szétzüllött család esélyteken a profi szélhámossal szemben.

 • Szophoklész: Antigoné

  Szophoklész: Antigoné (Tragédia) - "Kreón: Holtan se méltó szeretetre gyűlölőnk. Antigoné: Az én vezérem szeretet, nem gyűlölet. Kreón: Vezéreljen az Alvilágba: ott szeress!"

Turi

.

Életrajz
1999-ben végezett a Színművészeti Főiskolán Pethes György osztályában. 2 évet dolgozott a Madách Színházban, 4 évadot töltött a RS9 Színházban Balkay Géza művészeti vezetése alatt. 2000 óta szinkronszinészként is dolkozik rendszeresen. Jelenleg a Tomcsa Sándor Színház Ajtót nyitok című előadásában játszik. Kurt Vonnegut időomlás című darabját rendezte 2012 őszén. 2013-tól játszik a Térszínházban.
 
Jelenlegi szerepei a Térszínházban
 
 

Korábbi szerepei a Térszínházban

Csurka István: írószövetségek harca - Alelnök

Moliere: Tartuffe - Cleante

Határ Győző: A ravatal - Árverező tanácselnök