!!! Támogassa a Térszínházat adója 1%-ával !!!
A kedvezményezett neve: TÉRSZÍNHÁZ EGYESÜLET
A kedvezményezett adószáma: 19637396-2-42
részletek
 • Bornemisza Péter: Magyar Elektra

  „Bornemisza Péter az ő víg kedvében…” A víg nem csupán azt jelenti, hogy mulatságos, jókedvű, derűs, hanem azt is, hogy vigasztaló. A vigasztalást a reformáció kezdetének ötszázadik évében a hitünket szolgáló reformátoroktól kapjuk. Ezért tűztük műsorra a Magyar Elektrát.

 • Weöres Sándor: A holdbeli csónakos

  Vitéz László a kiszolgált katona és felesége, Markotányos Rózsi történelmünk viharait idézve a mítikus őshazába vezetik a nézőt, hogy az ifjúság nagy kalandjáról, a szerelmesek bujdosásáról, hányattatásáról és egymásra találásáról meséljenek.

 • Moliére: Tartuffe

  Az érzések kuszasága és a szeretetnek álcázott önzés a társas színlelés förtelmes színterévé teszi Orgon otthonát. Ezt használja ki Tartuffe, az álszent. A szétzüllött család esélyteken a profi szélhámossal szemben.

 • Szophoklész: Antigoné

  Szophoklész: Antigoné (Tragédia) - "Kreón: Holtan se méltó szeretetre gyűlölőnk. Antigoné: Az én vezérem szeretet, nem gyűlölet. Kreón: Vezéreljen az Alvilágba: ott szeress!"

Picture Bucz Magor

Életrajz:
Budapesten született 1994. január 25-én. Jelenleg a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem klasszikus zeneszerzés szakán tanul. Középfokú tanulmányait a Budapesti Szent István Gimnázium természettudományos osztályában és ezzel párhuzamosan a Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskola zeneszerzés szakán végezte. Négyéves kora óta a Térszínház tagja.
Díjak:
2006-ban a Budapesti Szavalóversenyen első helyezést ért el.
2009-ben egy budapesti diákszínjátszó találkozón a legjobb férfi színész díjában részesült.
2011-ben az Országos Eötvös József szónokversenyen első helyezést kapott. Ugyanebben az évben középiskolásként részt vehetett az Országos Főiskolai Kossuth Szónokversenyen, ahol a zsűri és a Magyar Rádió "Legszebben beszélő versenyző" különdíjában részesült.
2012-ben a Nemzeti Tehetségsegítő Tanács Géniusz díjasa lett zenei, tanulmányi, színházi és egyéb érdemeiért.
2013-ban Szent István Plakettel jutalmazta a Szent István Gimnázium tanári testülete. Ugyanebben az évben a zuglói önkormányzat "Az év diákja" elismerésében részesült. 
2013 nyarán a prágai rendezlésű Antonín Dvorak Nemzetközi Zeneszerző verseny döntőse volt, így Dvorak-diplomával térhetett haza.
2014 tavaszán elnyerte a Budapesti Vándorkórus zeneszerzőknek kiírt pályázatának különdíját. 
2014 tavaszán bejutott a Splitben megrendezésre kerül CroPatria Nemzetközi Zeneszerzés-verseny és Kórustalálkozó 6-os döntőjébe, melyet 2014. novemberében rendeznek
Jelenlegi szerepei, munkái a Térszínházban:
Karácsonyi misztérium - Pityókás
Örökségünk a Szent Korona, multimédiás, ismeretterjsztő előadás
Bornemisza Péter: Magyar Elektra - zeneszerző
 
Korábbi szerepei, munkái a Térszínházban:
Caroll: Alíz Csodaországban - Egér, Béka, Fű, Ajtó, Kertész
Vörösmaty Mihály: A bujdosók - Imre
Beckett: Godot-ra várva - Fiú
Hegedős László: Rongylabda - Krisztián
Szophoklész: Antigoné - Gyermek
Bakarasz király - Kiscsikó
 
Csurka István: Írószövetségek harca - zenei szerkesztő, zeneszerző
Határ Győző: A ravatal - zeneszerző, zenei szerkesztő