!!! Támogassa a Térszínházat adója 1%-ával !!!
A kedvezményezett neve: TÉRSZÍNHÁZ EGYESÜLET
A kedvezményezett adószáma: 19637396-2-42
részletek
 • 50 éves a Térszínház
  50 éves a Térszínház

  1969 - 2019

 • Szophoklész: Antigoné

  Szophoklész: Antigoné (Tragédia) - "Kreón: Holtan se méltó szeretetre gyűlölőnk. Antigoné: Az én vezérem szeretet, nem gyűlölet. Kreón: Vezéreljen az Alvilágba: ott szeress!"

 • Moliére: Tartuffe

  Az érzések kuszasága és a szeretetnek álcázott önzés a társas színlelés förtelmes színterévé teszi Orgon otthonát. Ezt használja ki Tartuffe, az álszent. A szétzüllött család esélyteken a profi szélhámossal szemben.

 • Weöres Sándor: A holdbeli csónakos

  Vitéz László a kiszolgált katona és felesége, Markotányos Rózsi történelmünk viharait idézve a mítikus őshazába vezetik a nézőt, hogy az ifjúság nagy kalandjáról, a szerelmesek bujdosásáról, hányattatásáról és egymásra találásáról meséljenek.

 • Bornemisza Péter: Magyar Elektra

  „Bornemisza Péter az ő víg kedvében…” A víg nem csupán azt jelenti, hogy mulatságos, jókedvű, derűs, hanem azt is, hogy vigasztaló. A vigasztalást a reformáció kezdetének ötszázadik évében a hitünket szolgáló reformátoroktól kapjuk. Ezért tűztük műsorra a Magyar Elektrát.

Elektra Nemzeti 2018.03

A Nemzeti Színház jegykedvezményei!
(A Nemzeti honlapjáról tudjuk!)
EGYÉNI PEDAGÓGUS JEGY – 40 %
Játszóhelytől és szektortól függetlenül a kedvezmény mértéke 40%. Munkatársunk kérni fogja a pedagógusigazolvány felmutatását. Egy igazolvánnyal egy előadásra két jegy vásárolható.

EGYÉNI NYUGDÍJAS JEGY – 25 %
A 25%-os kedvezmény játszóhelytől és szektortól függetlenül nyugdíjas-igazolvány felmutatása esetén vehető igénybe. Egy előadásra egy igazolvánnyal egy jegyet lehet váltani.

EGYÉNI DIÁKJEGY – 30 %
Játszóhelytől és szektortól függetlenül diákigazolvány felmutatása esetén érvényes a 30%-os kedvezmény. Egy előadásra egy igazolvánnyal egy jegyet lehet vásárolni. Munkatársunk kérni fogja a diákigazolvány felmutatását és ellenőrizheti annak érvényességét.

CSOPORTOS KEDVEZMÉNY – 25 %
Játszóhelytől és szektortól függetlenül a kedvezmény mértéke 25%. Igénybevételéhez legalább 20 ember szükséges.
 
CSOPORTOS DIÁKKEDVEZMÉNY – 40 %
Játszóhelytől és szektortól függetlenül a kedvezmény mértéke 40%. Igénybevételéhez legalább 20 fő és diákigazolvány szükséges.
 
Szakmai jegy igénylési rendje
A Nemzeti Színház számára fontos, hogy előadásait a hazai és nemzetközi színházi szakma és a sajtó munkatársai látogassák. Ezért előadásaira korlátozott számban 1.800 Ft-os szakmai jegyeket biztosít számukra. A szakmai jegyek igénylésében a hazai és nemzetközi színházi szakmában dolgozók (színészek, rendezők, tervezők) elsőbbséget élveznek.
Kérjük, hogy a színházi szakmában dolgozók jegyigényüket a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen jelezzék, ha csak tehetik, legalább három nappal az adott előadás előtt. Kérjük, tüntessék fel azt is, milyen szakmai minőségben kérik a jegyet. 
A sajtó munkatársai ugyanezt a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen tehetik meg, szintén az adott előadást megelőzően legalább három nappal, jelezve azt is, milyen orgánum képviseletében kérik a jegyet. 
A korlátozott számra való tekintettel minden igényre egy szakmai jegyet áll módunkban biztosítani, az esetleges partner a helynek megfelelő áron nézheti meg az előadást.