!!! Támogassa a Térszínházat adója 1%-ával !!!
A kedvezményezett neve: TÉRSZÍNHÁZ EGYESÜLET
A kedvezményezett adószáma: 19637396-2-42
részletek
 • Klasszikusokkal a ringben
  Bach, Bartók, Schubert, Mendelssohn, Gounod, Kodály és Bucz Magor művei a Térszínházban
 • 50 éves a Térszínház
  50 éves a Térszínház

  1969 - 2019

 • Weöres Sándor: A holdbeli csónakos

  Vitéz László a kiszolgált katona és felesége, Markotányos Rózsi történelmünk viharait idézve a mítikus őshazába vezetik a nézőt, hogy az ifjúság nagy kalandjáról, a szerelmesek bujdosásáról, hányattatásáról és egymásra találásáról meséljenek.

 • Bornemisza Péter: Magyar Elektra

  „Bornemisza Péter az ő víg kedvében…” A víg nem csupán azt jelenti, hogy mulatságos, jókedvű, derűs, hanem azt is, hogy vigasztaló. A vigasztalást a reformáció kezdetének ötszázadik évében a hitünket szolgáló reformátoroktól kapjuk. Ezért tűztük műsorra a Magyar Elektrát.

Tisztelt Nézőink! Kedves Barátaink!

Színházunk készen áll a nézők fogadására! Kézfertőtlenítés, lázmérés után, maszkban ülhetnek be kedves nézőink - minden második széket üresen hagyva - a nézőtérre! A ruhatáros és segítőink szintén maszkban lesznek. A színészek a nézőtértől a kötelező távolságban játszanak. A teázást és a színpadbejárást most ideiglenesen felfüggesztjük. Kérjük, hogy a korlátozott nézőszám miatt, mindenképpen előzetesen jelezzék jöveteli szándékukat. A műsort októbertől decemberig küldjük! Honlapunkról is tudnak tájékozódni: www.terszinhaz.hu
 
Mindenkinek jó egészséget, derűt és türelmet kívánunk:
Bucz Hunor és a Térszínház társulata