!!! Támogassa a Térszínházat adója 1%-ával !!!
A kedvezményezett neve: TÉRSZÍNHÁZ EGYESÜLET
A kedvezményezett adószáma: 19637396-2-42
részletek
 • Szophoklész: Antigoné

  Szophoklész: Antigoné (Tragédia) - "Kreón: Holtan se méltó szeretetre gyűlölőnk. Antigoné: Az én vezérem szeretet, nem gyűlölet. Kreón: Vezéreljen az Alvilágba: ott szeress!"

 • Weöres Sándor: A holdbeli csónakos

  Vitéz László a kiszolgált katona és felesége, Markotányos Rózsi történelmünk viharait idézve a mítikus őshazába vezetik a nézőt, hogy az ifjúság nagy kalandjáról, a szerelmesek bujdosásáról, hányattatásáról és egymásra találásáról meséljenek.

 • Páskándi Géza:   A vigéc
 • Moliére: Tartuffe

  Az érzések kuszasága és a szeretetnek álcázott önzés a társas színlelés förtelmes színterévé teszi Orgon otthonát. Ezt használja ki Tartuffe, az álszent. A szétzüllött család esélyteken a profi szélhámossal szemben.

 • Bornemisza Péter: Magyar Elektra

  „Bornemisza Péter az ő víg kedvében…” A víg nem csupán azt jelenti, hogy mulatságos, jókedvű, derűs, hanem azt is, hogy vigasztaló. A vigasztalást a reformáció kezdetének ötszázadik évében a hitünket szolgáló reformátoroktól kapjuk. Ezért tűztük műsorra a Magyar Elektrát.

Karácsonyt Ünneplő Atyámfiai!
Az idén is elmarad a batyus betlehemes, a Karácsonyi misztérium és az Asztalülés! Évtizedek óta erre nem volt példa a színházunkban, de már tavaly is arra kényszerültünk, hogy le kellett mondani azegyütt éneklésről és a nagycsaládi örömről. Az Adventi ima előadásunkban a járvánnyal sújtott helyzetünkben a Hang(s)zó Zenei Műhelyünk idézi meg az Ünnep jövetelét, hogy méltón emlékezzünk a hajdani Karácsonyokra. Hogy készülődjünk Krisztus Urunk születésére.

Tisztelettel és reménnyel vár Benneteket a Térszínház Társulata és a Hang(s)zó Zenei Műhely.

Szeretettel: Bucz Hunor.