!!! Támogassa a Térszínházat adója 1%-ával !!!
A kedvezményezett neve: TÉRSZÍNHÁZ EGYESÜLET
A kedvezményezett adószáma: 19637396-2-42
részletek
 • Szophoklész: Antigoné

  Szophoklész: Antigoné (Tragédia) - "Kreón: Holtan se méltó szeretetre gyűlölőnk. Antigoné: Az én vezérem szeretet, nem gyűlölet. Kreón: Vezéreljen az Alvilágba: ott szeress!"

 • Weöres Sándor: A holdbeli csónakos

  Vitéz László a kiszolgált katona és felesége, Markotányos Rózsi történelmünk viharait idézve a mítikus őshazába vezetik a nézőt, hogy az ifjúság nagy kalandjáról, a szerelmesek bujdosásáról, hányattatásáról és egymásra találásáról meséljenek.

 • Páskándi Géza:   A vigéc
 • Moliére: Tartuffe

  Az érzések kuszasága és a szeretetnek álcázott önzés a társas színlelés förtelmes színterévé teszi Orgon otthonát. Ezt használja ki Tartuffe, az álszent. A szétzüllött család esélyteken a profi szélhámossal szemben.

 • Bornemisza Péter: Magyar Elektra

  „Bornemisza Péter az ő víg kedvében…” A víg nem csupán azt jelenti, hogy mulatságos, jókedvű, derűs, hanem azt is, hogy vigasztaló. A vigasztalást a reformáció kezdetének ötszázadik évében a hitünket szolgáló reformátoroktól kapjuk. Ezért tűztük műsorra a Magyar Elektrát.

Adventi csik page 001

 Adventi ima

Miként az angyalok és pásztorok énekkel és szóval köszöntötték a Kisjézust, oly módon várjuk mi is a Karácsonyt: zenék és versek kíséretében gyújtjuk meg az adventi gyertyákat. Elhangoznak Bach, Corelli, Esterházy, Händel, Holst, Vivaldi zeneművei, továbbá a legszebb magyar karácsonyi dalok, népénekek, valamint az istenes költészet gyöngyszemei. Az esten, pályakezdő tehetségek mellett, hazánk régizenei életének egyik legjelentősebb képviselője is fellép: Andrejszki Judit.
 
Közreműködők:
Andrejszki Judit - ének
Farkas Alexandra - ének
Cseri Kristóf - hegedű
Hurtik Rita - hegedű
Hotzi Mátyás - cselló
Bucz Magor - continuo, vers
 
Adventi plakat page 003
 
További információk:
www.terszinhaz.hu , fb.com/Terszinhaz
Jegyek: 1000 Ft
Jegyek előrendelése:
➡️ Szamosvári Gyöngyvér telefonján:
+36-30-391-9765
➡️ Honlapon: https://www.terszinhaz.hu/jegyek/jegyrendeles
➡️ E-mailen: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!