!!! Támogassa a Térszínházat adója 1%-ával !!!
A kedvezményezett neve: TÉRSZÍNHÁZ EGYESÜLET
A kedvezményezett adószáma: 19637396-2-42
részletek
 • 50 éves a Térszínház
  50 éves a Térszínház

  1969 - 2019

 • Szophoklész: Antigoné

  Szophoklész: Antigoné (Tragédia) - "Kreón: Holtan se méltó szeretetre gyűlölőnk. Antigoné: Az én vezérem szeretet, nem gyűlölet. Kreón: Vezéreljen az Alvilágba: ott szeress!"

 • Moliére: Tartuffe

  Az érzések kuszasága és a szeretetnek álcázott önzés a társas színlelés förtelmes színterévé teszi Orgon otthonát. Ezt használja ki Tartuffe, az álszent. A szétzüllött család esélyteken a profi szélhámossal szemben.

 • Weöres Sándor: A holdbeli csónakos

  Vitéz László a kiszolgált katona és felesége, Markotányos Rózsi történelmünk viharait idézve a mítikus őshazába vezetik a nézőt, hogy az ifjúság nagy kalandjáról, a szerelmesek bujdosásáról, hányattatásáról és egymásra találásáról meséljenek.

 • Bornemisza Péter: Magyar Elektra

  „Bornemisza Péter az ő víg kedvében…” A víg nem csupán azt jelenti, hogy mulatságos, jókedvű, derűs, hanem azt is, hogy vigasztaló. A vigasztalást a reformáció kezdetének ötszázadik évében a hitünket szolgáló reformátoroktól kapjuk. Ezért tűztük műsorra a Magyar Elektrát.

         Csurka2  Tisztelt Közönségünk!

Sajnálattal értesítjük Önöket, hogy a 2013. november 29-i és 2013. november 30-i Csurka-előadásunk elmarad, mert az örökösöktől számunkra érthetetlen és irracionális tartalmú levelet kaptunk!

Álljon itt a Csurka Endre István, Csurka Eszter és Csurka Dóra aláírásával kapott levél utolsó bekezdése:
" Kijelentjük, hogy jelen levelünk olyan magánlevél, amelynek bármiféle nyilvánosságra hozatala,
így különösen a benne szereplő személyek, összegek és egyéb tartalmak magán és üzleti titkot képeznek. A levélből kizárólag a mű játszásának tilalma hozható nyilvánosságra."

                                      Kedves Közönségünk!

Bocsássák meg e drámai fordulatot és reménykedjünk együtt, hogy az emberséges megegyezés lehetősége még mindig létre jöhet!!!!!

2013. november. 29.

.