!!! Támogassa a Térszínházat adója 1%-ával !!!
A kedvezményezett neve: TÉRSZÍNHÁZ EGYESÜLET
A kedvezményezett adószáma: 19637396-2-42
részletek
 • A KERESZT ALATT (online bemutató)

  Az előadásban életre kel a Winkler-kódex devóciós passiója: a ?Mária-siralom? (1506), valamint fiatal zeneművészek tolmácsolásában elhangzik
  ?Pergolesi „Stabat Mater”? című oratóriuma.

 • 50 éves a Térszínház
  50 éves a Térszínház

  1969 - 2019

 • Weöres Sándor: A holdbeli csónakos

  Vitéz László a kiszolgált katona és felesége, Markotányos Rózsi történelmünk viharait idézve a mítikus őshazába vezetik a nézőt, hogy az ifjúság nagy kalandjáról, a szerelmesek bujdosásáról, hányattatásáról és egymásra találásáról meséljenek.

 • Bornemisza Péter: Magyar Elektra

  „Bornemisza Péter az ő víg kedvében…” A víg nem csupán azt jelenti, hogy mulatságos, jókedvű, derűs, hanem azt is, hogy vigasztaló. A vigasztalást a reformáció kezdetének ötszázadik évében a hitünket szolgáló reformátoroktól kapjuk. Ezért tűztük műsorra a Magyar Elektrát.

A VERSÜNNEP 2014 Vers - és prózamondó fesztivál elődöntőjében Veszprém neves zsűrije döntéseként a színész kategóriában döntőbe került Turi Bálint. Igen szépen szerepelt Csuka János is, kevés választotta el, hogy ott legyen április 11-én a döntőben, a Nemzeti Színházban.
A Versünnep Alapítvány és a Bánffy György Kulturális Szalon hirdette meg a fesztivált, a zsűri elnöke Császár Angela színművésznő, tagok Mezei Katalin költő, Oláh János költő, író, Szikora János rendező.

.