!!! Támogassa a Térszínházat adója 1%-ával !!!
A kedvezményezett neve: TÉRSZÍNHÁZ EGYESÜLET
A kedvezményezett adószáma: 19637396-2-42
részletek
 • Bornemisza Péter: Magyar Elektra

  „Bornemisza Péter az ő víg kedvében…” A víg nem csupán azt jelenti, hogy mulatságos, jókedvű, derűs, hanem azt is, hogy vigasztaló. A vigasztalást a reformáció kezdetének ötszázadik évében a hitünket szolgáló reformátoroktól kapjuk. Ezért tűztük műsorra a Magyar Elektrát.

 • Szophoklész: Antigoné

  Szophoklész: Antigoné (Tragédia) - "Kreón: Holtan se méltó szeretetre gyűlölőnk. Antigoné: Az én vezérem szeretet, nem gyűlölet. Kreón: Vezéreljen az Alvilágba: ott szeress!"

 • Bucz Magor: Búcsúfia - zenés színházi oratórium

  Nyílt próba - 2018. június 13. (szerda), 19.00
  BEMUTATÓ - 2018. június 16. (szombat) 18.00
  További előadás - 2018. június 17. (vasárnap) 18.00

 • Weöres Sándor: A holdbeli csónakos

  Vitéz László a kiszolgált katona és felesége, Markotányos Rózsi történelmünk viharait idézve a mítikus őshazába vezetik a nézőt, hogy az ifjúság nagy kalandjáról, a szerelmesek bujdosásáról, hányattatásáról és egymásra találásáról meséljenek.

Kovács Éva Reb

.

Életrajz
"1969.decmber.8-án születtem a királynék városában Veszprémben. Az iskoláimat is ott végeztem így 1989-ben a Kállai Éva Gimnáziumban kaptam meg az érettségi bizonyítványom.
A Színművészeti Főiskolára való sikertelen felvételim után a Nemzeti Színház akkori stúdiójába nyertem felvételt.
A szerencse mellém szegődött és így rendkívül jó tanárokat kaptam, ezért később már nem is akartam főiskolás lenni.
Most már belátom, hogy a koromhoz és akkori tudásomhoz képest igazán jó szerepeket kaptam. Így sikerült megalapozni a „házat” amiben mostani színészi énem lakozik.
Mottóm: Ha Isten tehetséget adott, és van alázat, és szenvedélyes szeretet a színház, a színészet iránt, akkor már érdemes elkezdeni az építkezést.
1995-ben a Magyar Színész Kamarától megkaptam a bizonyítványom, a Színész I. kategória besorolással miszerint színésznőként, színművészeti tevékenységet gyakorolhatok.
Azóta is ezt teszem.
 
Tanáraim:Csernus Mariann, Tímár Éva, Ivánka Csaba, Mártha István, Balkay Géza….. és mindenki akivel együtt dolgozhattam.
               
 
Korábbi szerepei a Térszínházban
Csurka István: Írószövetségek harca - Kedvessy Irén